04.07.2024, 21:47

Дрони атакували пороховий завод у російському Тамбові: місцеві жителі фіксують "прильот"

Марина Гончар | Всі новини автора
завод

У Тамбові знову зафіксовано атаку безпілотників на місцевий пороховий завод. Місцеві жителі змогли зафіксувати на відео момент "прильоту" в районі заводу, що викликало значний резонанс у регіоні. Хоча губернатор Тамбовської області Максим Єгоров стверджує, що російська ППО "збила дрон", мешканці та місцеві ЗМІ сумніваються у правдивості цієї заяви.

Російське видання повідомляє, що атака безпілотника сталася саме в районі Тамбовського порохового заводу, передає Час Пік.

Місцеві жителі, що стали свідками події, висловлюють свої сумніви щодо офіційної версії подій. Один зі співрозмовників видання зазначив:

"Якщо було збито два дрони, то чому тоді все ж таки стався приліт? На збитий дрон точно не схоже. Влада знову бреше", - йдеться у повідомленні.

Це не перший випадок, коли пороховий завод у Тамбові зазнає атаки безпілотників. Попередні інциденти також викликали обурення серед місцевих мешканців, які відзначають невідповідність між офіційними заявами та тим, що вони бачать на власні очі.

Ситуація навколо заводу залишається напруженою. Місцеві жителі висловлюють своє невдоволення через постійні атаки та недостатню прозорість у наданні інформації від влади. Вони закликають до більшої відповідальності та чесності з боку офіційних осіб, які, за їхніми словами, часто приховують справжні масштаби інцидентів.

Пороховий завод у Тамбові є стратегічно важливим об'єктом для російської оборонної промисловості. Попри заяви про успішне збиття дронів, факти свідчать про те, що загроза з боку безпілотників залишається реальною і серйозною.

Читайте також: У Чорному морі розпочато масштабну операцію з розмінування: НАТО залучило чотири кораблі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк