22.07.2024, 09:03

БПЛА вдарили по військовому аеродрому "Морозовськ" у Ростовській області

БПЛА ударили по военному аэродрому "Морозовск" в Ростовской области

Військовий аеродром у Морозовську Ростовської області РФ у ніч проти 22 липня опинився під атакою безпілотних літальних апаратів. Внаслідок атаки БПЛА на території військового об'єкту сталася пожежа.

БПЛА вдарили по військовому аеродрому у Морозовську Ростовської області. Там почалася пожежа, над аеродромом здійнявся величезний стовп чорного диму. Про це повідомляє низка російських Telegram-каналів, передає Час Пік.

Губернатор області Василь Голубєв заявив, що на півночі Ростовської області нібито знищено 47 БПЛА. За його словами, внаслідок падіння уламків ніхто не постраждав, а всі "ландшафтні пожежі були оперативно загашені".

Очевидці підтвердили, що в ніч проти 22 липня військовий аеродром у Морозовську опинився під атакою БПЛА. При цьому в РФ жодних офіційних заяв із цього приводу не було.

Військовий аеродром "Морозовськ" вже не вперше атакують БПЛА, й щоразу Міноборони РФ та місцева влада заявляють про "успішне відбиття атаки"...

Довідково: Морозовськ - діючий військовий аеродром в Ростовській області, розташований за 3 км на південний захід від міста Морозовська. На аеродромі базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк (в/ч 75392 Міноборони РФ). На аеродромі дислоковані фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк