29.07.2024, 07:21

"Запальні ночі": У мережі повідомляють про вибухи в російському Курську та публікують відео

Віктор Білий | Всі новини автора
БПЛА

Увечері 28 липня жителі російського Курська повідомили про серію вибухів та масовану атаку безпілотних літальних апаратів (БПЛА) на місто.

За інформацією з місцевих джерел, атака проходила "хвилями" з чотирьох сторін, ймовірно, за участю не менше 15 дронів, передає Час Пік.

Російська влада заявила про перехоплення 12 БпЛА літакового типу в Обоянському та Медвенському районах Курської області засобами протиповітряної оборони. Однак, попри ці заяви, у соціальних мережах продовжують з'являтися відеозаписи вибухів та передбачуваних попадань дронів за цілями.

У мережі описують те, що відбувається, як "запальні ночі" замість звичного "солов'їного співу", натякаючи на відомий символ міста - курського солов'я.

Особливу увагу привернули повідомлення про удари по об'єктах енергетичної інфраструктури. Зокрема, згадуються атаки на електропідстанції у селі Томаровка Бєлгородської області та селі Глазунівка Орлівської області. Також повідомляється про поразку ще однієї підстанції безпосередньо у Курську.

На момент публікації офіційні особи не надали докладних коментарів про масштаби пошкоджень та можливі жертви.

Читайте також: У окупантів забиратимуть гаджети: рішення Держдуми РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: