08.08.2024, 13:05

Пораненого в Курській області російського "воєнкора" Піддубного привезли до Москви: відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Військовий кореспондент та пропагандист російської державної медіакомпанії ВДТРК Євген Піддубний зазнав тяжких поранень у Курській області РФ.

Про це повідомляє ВДТРК, передає Час Пік.

Піддубного було доставлено до обласної лікарні Курська, проте невдовзі його перевезли до шокової зали НДІ імені Скліфосовського у Москві. Медики діагностували у нього опіки 20% тіла, черепно-мозкову травму та осколкові поранення. Попри тяжкість травм, Піддубний перебуває у свідомості.

Російські ЗМІ повідомляють, що стан Піддубного оцінюється як тяжкий.

Раніше ТГ-канали та блогери поширили інформацію про його загибель внаслідок атаки українського FPV-дрону на автомобіль, у якому перебував воєнкор.

У день інциденту Піддубний працював у Курській області, висвітлюючи бойові дії у Суджанському районі та його околицях. Вранці 6 серпня Сили оборони України розпочали операцію у Курській області РФ. Незабаром стало відомо, що Росія відправила в район бойових дій резерви, а окупанти мають втрати в техніці та авіації.

7 серпня в соцмережах писали, що ЗСУ взяли під контроль газовимірювальну станцію "Суджа" та увійшли до двох районних центрів. Також надійшли повідомлення про те, що бійці ЗСУ взяли в полон десятки російських військовослужбовців.

Інцидент із пораненим Піддубним активно обговорюється у мережі. Багато коментаторів зазначають, що тепер пропагандист деякий час не зможе займатися своєю діяльністю.

Читайте також: "Обмежена за масштабом операція": військовий аналітик про те, що відбувається в Курській області РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: