10.08.2024, 13:02

"Сміливий виклик на Бєлгородщині": українські військові зняли відео в селі Пороз РФ

ввпр

Українські військові продовжують демонструвати сміливість та рішучість у своїх діях на прикордонних територіях. Сьогодні, мережею поширилося відео, на якому українські захисники зафіксовані в селі Пороз, що розташоване в Бєлгородській області Російської Федерації.

Це відео викликало значний резонанс і швидко розійшлося по Telegram-каналах, передає Час Пік.

На записі можна побачити групу українських військових, що тримають прапор свого батальйону біля сільського клубу в Порозі. Вони підкреслили свою присутність у цьому населеному пункті та звернулися з патріотичними гаслами.

"Батальйон 252 знаходиться у населеному пункті Пороз Бєлгородської області. Слава Україні! Слава 252 батальйону!", – впевнено заявляють військові на відео.

Цікаво, що поки що офіційних коментарів від Генерального штабу Збройних Сил України або Міністерства оборони щодо цього відео не надходило. Залишається незрозумілим, чи ця операція була частиною більшого плану, чи це було демонстративне проникнення для підняття бойового духу.

На противагу українським заявам, російські військові пабліки повідомляють, що це проникнення ЗСУ в Пороз відбулося під прикриттям артилерійських обстрілів. Це свідчить про те, що обидві сторони активно використовують інформаційну війну, намагаючись впливати на настрої як власних громадян, так і міжнародної спільноти.

Ця подія є черговим свідченням того, що українські військові продовжують здійснювати активні дії навіть на території Росії, викликаючи занепокоєння серед російських військових та політичних керівників.

Читайте також:

У Брянській, Курській та Бєлгородській областях РФ введено режим КТО: що це означає

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк