11.08.2024, 07:28

Безпілотники атакували Воронезьку область РФ: у мережі показали відео

Віктор Білий | Всі новини автора

У ніч на 11 серпня Воронезька область Росії зазнала атаки безпілотників. За інформацією місцевих джерел, вибухи було чути у різних частинах Воронежа, що викликало паніку серед місцевого населення.

Повітряну тривогу в регіоні оголосили близько 00:55, а за годину у Воронежі стався перший вибух. Влада регіону, як і в попередніх випадках, заявила про роботу протиповітряної оборони (ППО), яка, за їхніми словами, збила понад 10 безпілотників літакового типу.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв підтвердив, що внаслідок атаки та падіння уламків дронів було пошкоджено адміністративну будівлю та комунальний об'єкт у Воронежі. Однак, за попередніми даними, постраждалих нема.

"Дані про пошкодження уточнюються, режим небезпеки атаки БПЛА в регіоні зберігається. Оперативна ситуація під контролем, робота з ворожими цілями продовжується", - зазначив губернатор.

Раніше цієї ж ночі в сусідній Курській області було збито ракету, яка впала поряд із житловим будинком у Курську, внаслідок чого постраждали 13 людей.

Читайте також: У Курській області знищено сучасний ударний гелікоптер "Ка-52"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк