13.08.2024, 07:37

Масштабна пожежа в російському Єкатеринбурзі: перед загорянням пролунав сильний вибух

пожар в Екатеринбурге

У російському Єкатеринбурзі в ніч проти 13 серпня сталася масштабна пожежа. Заграву та стовп диму було видно з різних районів міста. За словами очевидців, займанню передували вибухи.

У російському Єкатеринбурзі в ніч проти 13 серпня сталася масштабна пожежа. Площа пожежі становила 250 квадратних метрів. Про це повідомляють російські Telegram-канали, передає Час Пік.

"Очевидці розповіли, що неподалік вулиці Металургів у Єкатеринбурзі було чути гучний вибух, після цього місцеві побачили язики полум'я. Заграву від пожежі та дим видно за кілька кілометрів", - пише Telegram-канал "SHOT".

Представники головного управління МНС Єкатеринбурзької області заявили, що горить колективний сад, а площа пожежі склала 250 кв.м. Інформація про постраждалих не надходила.

Очевидці повідомляють, що чули выбух перед пожежею: "Що за вибух, аж вікна тряслися?", "Люди аж на Уралмаші чули, з урахуванням усіх будівель та сторонніх шумів, вибух був потужний", "Автовокзал - чутно. Думав, щось на будівництві впало". Але у МНС заявили, що просто вибухнув газовий балон.

Згодом з'явилася інформація, що горить будинок, який належить місцевій екоактивістці. Вона припускає, що будинок могли підпалити "недоброзичливці". Попередньо, жінка не постраждала, але будинок вигорів повністю.

"У приміщенні залишилися всі документи та напрацювання щодо захисту Московського лісопарку", - пише Telegram-канал "SHOT".

пожар в Екатеринбурге пожар в Екатеринбурге

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: