13.08.2024, 16:22

ЗСУ розбили підрозділ "Ахмат" у Курській області РФ: фото

Віктор Білий | Всі новини автора

225-а окрема штурмова бригада Збройних сил України (ЗСУ) повідомила про розгром підрозділу "Ахмат" на території Курської області Росії.

На підтвердження цієї інформації пресслужба бригади опублікувала фотографії паспортів бійців чеченського формування, повідомляє Час Пік.

За словами представників 225-ї ОШБр, точну кількість бійців "Ахмата", які ліквідували й відступили, встановити складно через стан тіл. Проте військові вважають за важливе оприлюднити імена учасників цього підрозділу.

 

Раніше аналітики платформи DeepState повідомили про тактичний успіх операції ЗСУ у Курській області, включаючи ліквідацію бійців "Ахмата". На підтвердження було опубліковано фотографію шеврона цього формування.

Українські військові також зазначили, що зараз складно ідентифікувати загиблих і встановити точну кількість полонених, оскільки російські військовослужбовці масово здавалися в полон у перші дні наступу.

Пізніше бригада "Чорний Лебідь" опублікувала відео, на якому, за їх твердженням, показано ще один захоплений населений пункт у Курській області – Любимівку. У повідомленні йдеться, що місто звільнено від російських військових.

Читайте також: У Курській області гелікоптер Ка-52М ВКС РФ помилково обстріляв російську військову колону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк