24.08.2024, 07:42

У Воронезькій області РФ після атаки БПЛА горить та детонує склад БК

В Воронежской области горит склад БК

У ніч проти 24 серпня безпілотники атакували Воронезьку область РФ. Губернатор області заявив про пожежу та детонацію вибухонебезпечних об'єктів.

У російському місті Острогозьк в ніч проти 24 серпня в результаті атаки БПЛА почалася пожежа на складі боєприпасів. Губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв заявив, що область атакували безпілотники, повідомляє Час Пік.

За його словами, "силами ППО та засобами РЕБ знищено та придушено декілька БПЛА", але "внаслідок падіння фрагментів почалася пожежа, що викликала детонацію вибухонебезпечних об'єктів". За попередньою інформацією, осколкове поранення отримала одна людина.

Місцеві жителі стверджують, що горить та детонує склад боєприпасів.

За інформацією Telegram-каналу ASTRA, в Острогозьку знаходиться навчальний центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби Міноборони РФ.

"У липні 2024 року голова району Сергій Хорошилов заявив, що у місті відкриють виставку з військовою технікою ЗСУ, захопленою в окупованому Маріуполі.

"Це буде монументальний комплекс, присвячений звільненню Маріуполя. Часу мало, але намагатимемося зробити його до 80-х річниці Великої Перемоги. Плануємо відтворити реальну картину подій - будівлі, морський порт, "Азовсталь"... Наша велика перевага в тому, що вже є домовленість про доставку до Острогозька близько п'ятдесяти одиниць розбитої натовської техніки", - сказав тоді Хорошилов", - повідомляє "ASTRA".

Читайте також: Гуманітарний коридор у бік України для жителів Курської області: прийняти не можна залишити?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк