29.09.2024, 07:55

Вибухи, пожежі, пошкоджені багатоповерхівки: стали відомі наслідки атаки БПЛА на Воронезьку область

последствия атаки БПЛА на Воронежскую область

Декілька регіонів РФ було атаковано безпілотниками в ніч проти 29 вересня. Ударні БПЛА атакували район аеродрому "Балтімор" у Воронезькій області. Внаслідок роботи російської ППО безпілотники падали на житлові будинки у Воронежі.

У ніч проти 29 вересня жителі Воронежа повідомили, що чули не менше 10 вибухів. Місцева влада відрапортувала, що ППО збиває українські безпілотники в небі над містом, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Як заявив губернатор Олександр Гусєв, "черговими силами ППО та засобами РЕБ на території Воронезької області виявлено та знищено декілька українських БПЛА".

Декілька збитих безпілотників впали у Воронежі та передмістях. Попередньо ніхто не постраждав.

"На Московському проспекті падаючий безпілотник влучив у житловий комплекс, сталося загоряння. Воно вже локалізовано. Також зафіксовано одну пожежу в житловій забудові у лівобережній частині міста", - повідомив Гусєв.

Місцеві Telegram-канали повідомляють про наслідки атаки: у ЖК "Новоє Отрадноє" у кількох квартирах вибито близько десяти вікон, пошкоджено близько восьми балконів. Осколками БПЛА посікло машини у дворі. Ще кілька збитих дронів впали та спалахнули на околицях міста та за його межами, пошкоджено дах одного багатоповерхового житлового будинку.

За даними Telegram-каналу ASTRA, після атаки БПЛА також виникла пожежа у селі Сомово.

последствия атаки БПЛА последствия атаки БПЛАпоследствия атаки БПЛА последствия атаки БПЛА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк