09.09.2020, 17:30

Кабмін прийняв низку кадрових рішень

Ольга Романец | Всі новини автора
кабмин

Кабінет Міністрів призначив нового заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, а також першого заступника голови Інституту національної пам'яті.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, передає Час Пік.

Так, Кабмін призначив:

  • Дядюру Ігоря Григоровича-заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.
  • Дуля Ярему Миколайовича-державним секретарем Міністерства культури та інформаційної політики України (шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину).
  • Ярмистого Максима Миколайовича-першим заступником Голови Українського інституту національної пам'яті (шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину).

Кабмін звільнив:

  • Дядюру Ігоря Григоровича з посади заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (у зв'язку з переходом на іншу роботу).
  • Також було погоджено призначення Теряєвої Олени Геннадіївни заступницею голови Запорізької обласної державної адміністрації.

Крім цього, Кабмін прийняв проект розпорядження Про погодження тимчасового покладання виконання обов'язків директора Державного підприємства "Дирекція з будівництва міжнародного аеропорту "Одеса" на Рубцова Віктора Алімовича (заступник директора з питань будівництва зазначеного підприємства).

Читайте також: Чиновники хочуть збільшити штрафи за недбале поводження з відходами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: