16.11.2020, 14:57

"Феєрична жінка!": Юлія Тимошенко змінила імідж

Юлия Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з'явилася на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради України в новому образі. У соцмережах бурхливо обговорюють романтичний образ політика.

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко 16 листопада з'явилася на засіданні погоджувальної ради парламенту з новою зачіскою. Знімки "оновленої" 59-річної Тимошенко з'явилися на сторінці фотографа Яна Доборносова у Facebook, повідомляє Час Пік.

Тимошенко змінила зачіску - якщо раніше вона носила зібране в хвіст пряме волосся, то сьогодні з'явилася зі злегка завитими вільними локонами. 

Як доповнення до нового образу вона вибрала оправу від Dior, а фінальним акцентом нового "лука" стали туфлі на високих підборах.

Журналісти "Фактів" дізналися у прес-секретаря політика, хто виступив автором нового образу Юлії Тимошенко. Марина Сорока відповіла, що "Юлія Володимирівна сама собі стиліст". 

Зміну іміджу активно обговорюють як противники, так і прихильники Тимошенко. Одні відзначають, що політик стала більш жіночною та красивою, інші залишають на її адресу колючі коментарі. 

А частина фоловерів відзначають, що зміна іміджу у "Леді Ю." завжди передує якимось важливим змінам в країні.

"Ооо, а це вже прикмета, Якщо ЮВ поміняла зачіску - щось буде", "і нове обличчя", "Юля змінює зачіску, значить, настають зміни в політиці", "напевно, вона щось вже знає", - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Юлия Тимошенко Юлия Тимошенко Юлия Тимошенко Юлия Тимошенко

Юлия Тимошенко Юлия Тимошенко Юлия Тимошенко

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк