06.11.2021, 12:34

Додаток "Дія" тимчасово припинить роботу

"Дія"

"Дія" для розширення потужностей переїжджає в новий датацентр, замовлення послуг та документів тимчасово буде недоступне.

У ніч на неділю, 7 листопада, "Дія" переїжджає в новий більш потужний дата-центр. На порталі та в додатку "Дія" буде недоступне замовлення послуг та документів. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації, передає Час Пік.

"Усі послуги в застосунку та на порталі Дія витримуватимуть ще більше навантаження, літатимуть ще швидше, якісніше, цілодобово.

У зв'язку з цим переїздом у ніч з суботи на неділю 7 листопада з 00:00 до 07:00 замовлення послуг та документів у Дії буде недоступне.

Подбайте завчасно, щоб COVID-сертифікат завжди був з вами в електронному або паперовому вигляді", - йдеться в повідомленні Мінцифри.

Як згенерувати COVID-сертифікат з порталу "Дія" та завантажити його в форматі PDF на телефон. можна дізнатися з ]]>відеоінструкції]]>.

Також можна додати цифровий документ в додаток ]]>YourWallet]]>

У Мінцифри зазначили, що якщо у вас в додатку вже є COVID-сертифікат, ви зможете його показати під час перевірки, але не виходьте в цей час з "Діі".

З 7 ранку 7 листопада додаток іта портал працюватимуть у звичайному режимі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк