07.12.2021, 15:51

Суворо каратимуть за "лису" гуму та перевищення швидкості: Монастирський анонсував законопроєкти для підвищення безпеки на дорогах

Марина Началова | Всі новини автора

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський анонсував нові законопроєкти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Час Пік.

Монастирський сказав про трагічну ДТП на Чернігівщині, у якій сьогодні загинуло 13 осіб, і висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

Він звернувся до кожного водія: "Будьте пильними та обережними, сівши за кермо. Адже ви несете відповідальність не тільки за своє життя й здоров’я, але й за життя і здоров’я інших людей".

"Патрульна поліція суворо каратиме водіїв та власників комерційних транспортних засобів, які їздять на «лисій гумі» або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки. А також тих, хто, перевищує швидкісний режим та правила маневрування, не думаючи ні про свою безпеку, ні про безпеку інших учасників руху", - сказав голова МВС.

Монастирський повідомив, що в цьому місяці за його ініціативою у Верховну Раду буде внесено законопроекти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: