25.12.2021, 08:36

У додатку "Дія" запустили дві нові функції: як записатися на бета-тест

В приложении "Дія" запустили две новые функции

Єдиний портал державних електронних послуг "Дія" поповниться новим функціоналом. Українцям пропонують взяти участь у бета-тестуванні нових функцій.

Додаток для держпослуг "Дія" поповниться новим функціоналом. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Час Пік.

"Сьогодні запустили бета-тест Photo ID та опитування в Дії.

Ви можете стати бета-тестером однієї або ж відразу двох функцій.

Опитування. Нам цікаво, що ви думаєте про наші сервіси. Впевнений, що вам сподобається цей інструмент е-демократії.

Photo ID -це ваш улюблений Дія. Підпис - основа багатьох послуг. Щоб стати учасником бета-тестування, у вас має бути біометричний документ у Дії - ID-картка або закордонний паспорт. Зараз ми скасовуємо гімнастику для шиї. Більше не треба крутити головою під час фотопідтвердження, коли ви створюєте підпис або підписуєте документ.

Дія уже стала інструментом здорової комунікації між людиною і державою. Дбаємо про вашу зручність, безпеку, а головне - турбуємось про кожного", - написав Федоров у Facebook.

Для того щоб взяти участь в бета-тестуванні нових функцій, потрібно мати біометричні документи - ID-картку або закордонний паспорт, перейти за ]]>посиланням ]]>та зареєструватися.

"Коли бета стане доступною для вас, ми надішлемо лист із детальними інструкціями на email", - повідомили в прес-службі додатка.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк