28.06.2022, 10:57

"Підкинуті законсервовані тіла": Як пропагандисти РФ та росіяни відреагували на обстріл ТЦ у Кременчуці та загибель людей

Кременчуг, обстрелы

27 червня Росія завдала ракетного удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці, де перебували мирні жителі. І поки рятувальники продовжують розбір завалів та дістають тіла загиблих, кремлівські пропагандисти вже на весь світ кричать про чергове "інсценування в дусі Бучі".

Перед оголошенням повітряної тривоги у приміщеннях ТЦ перебувало понад тисячу людей. Багатьох вдалося евакуювати до прильоту ракети в ціль. Скільки людей може перебувати під завалами ТЦ, наразі невідомо. Рятувальники продовжують розбір завалів, повідомляє Час Пік.

Станом на ранок 28 червня відомо про 18 загиблих, 59 поранених, 40 зниклих безвісти. Серед постраждалих 9 осіб – у тяжкому стані. Серед поранених є діти.

Ракетний удар по ТЦ із мирними людьми у Кременчуці засудили у всьому світі. Тільки кремлівські пропагандисти та зомбовані росіяни знову кричать про "інсценування" та "фальсифікацію".

Одні стверджують, що немає сенсу бити по невеликому містечку з незначною кількістю населення. Інші заявляють, що удару було завдано по НПЗ, а не по торговому центру. Нікого вже давно не дивує, що росіянам не вистачило розуму заглянути в інтернет та знайти інформацію про Кременчук. Також у всьому цивілізованому світі освічені люди вміють читати карти, але це не про росіян...

Ще одна категорія жителів "великої" країни мовить про "злих укров", які використовують торгові центри, як перевалочні пункти та склади під боєприпаси.

Хтось кричить про трупи, які заздалегідь "законсервували" та звезли для зйомки постановочного ролика, щоб знову звинуватити РФ.

Ідіотській брехні кремлівських пропагандистів не вірить вже ніхто. Маразматичні новини виходять у "великій і могутній" лише для "внутрішнього споживання".

Деякі російські канали вже кричать, що не ЗС РФ завдали удару, а українська ППО збила ракету, яка впала на ТЦ. А що робила російська ракета над мирним містом??? З'явилися записи з камер відеоспостереження, де чітко видно ракету Х-22, що летить по Кременчуку. Але, знову ж таки, ці відео – для людей, які хочуть знати правду.

Якщо в Україні ще залишилися любителі "руського мира", ця добірка російських маразмів – для вас. Решті вже давно все зрозуміло...

Ракетный удар по ТЦ в Кременчуге Ракетный удар по ТЦ в Кременчуге

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк