27.07.2022, 20:20

Данілов назвав терміни, коли ЗСУ можуть звільнити Херсонську область

данилов

Українська армія активізувалась на південному фронті. Не виключено, що Херсонську область вдасться звільнити протягом 3-6 тижнів.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає Час Пік із посиланням на українські ЗМІ.

"Я можу сказати, що останній місяць активізувалася ситуація на фронті. Це не такі темпи, які були у квітні-травні. Зараз зовсім інша робота. Ми сьогодні отримуємо від партнерів те, що нам потрібно було березні-травні. Я вдячний нашим партнерам, тому що те, що ми сьогодні отримуємо, це величезна допомога, і те, як наші військові освоїли зброю, можна було дивитися по знаменитому мосту, який, на жаль, тільки зараз знищили наші військові. Я б хотів, щоб він був знищений у лютому, але це вже історія", - сказав Данілов.

Він зазначив, що дуже обережний щодо прогнозу щодо термінів звільнення Херсонської області. Однак це може статися вже найближчими тижнями.

"Наші військові робитимуть усе можливе, щоб у ці терміни, про які говорить президент (3-6 тижнів - ред.), вони вклалися. Але я хочу сказати, що перемога буде за нами: на тиждень раніше чи на тиждень пізніше", - додав Данілов.

Читайте також:

"Третього попередження не буде": Подоляк закликав окупантів залишити Херсон

"Дружній" вогонь: на Херсонщині росіяни збили свій вертоліт Ка-52

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк