03.11.2022, 18:54

Тремтіть, окупанти!: Бойові сови на службі ЗСУ

Віктор Білий | Всі новини автора

Українські військові продовжують жартувати з російського постпреда Василя Небензя, який звинуватив Україну у створенні нібито "біологічних лабораторіях" новій загрозі - "бойових" комарах.

Відео з назвою "Бойові сови на службі ЗСУ" опублікували військові в соцмережі, передає Час Пік.

"Голуби-мутанти, комарі-вбивці... Наші технології дійшли до сов-гранатометників", - підпис до відео.

Нагадаємо, російські офіційні особи й пропаганда до повномасштабного вторгнення і на різних етапах після 24 лютого активно розкручувала тему "американських біолабораторій" на території України та розробці там зброї проти жителів Росії.

На початку березня Міністерство оборони Росії показало якісь документи, здобуті на окупованій території Херсонської області, в яких йдеться про те, що Україна готувала заражених птахів для "знищення росіян".

Вже в кінці травня російська пропаганда почала розганяти черговий фейк, цього разу про виявлення вірусу мавпячої віспи в "українських біолабораторіях".

У жовтні Росія в черговий раз спробувала звинуватити Україну та США в спробах створення біологічної зброї для нібито масового вбивства росіян. Цього разу там заговорили про розведення "бойових" комарів, заражених небезпечними вірусами.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: