26.11.2022, 22:14

У ЗСУ відкривається вікно можливостей: чому російська армія не має шансів у зимових боях

разбитая российская техника

Російська армія практично не має зимового обмундирування. У ЗСУ у зв'язку з цим із настанням холодів відкриються нові можливості.

Такий прогноз дає Telegram-канал ]]>"Війна з Ордою. Сергій Ауслендер"]]>, передає Час Пік.

На зустрічі з матерями загиблих російських солдатів президент РФ Володимир Путін запевнив, що особисто займеться питанням зимового обмундирування для мобілізованих. Однак у теорії речі вже мали бути готовими. Іронія в тому, що обмундирування виготовляє для РФ зараз Північна Корея за американські долари.

"Тепер історія, яку мені прислав мій приятель із минулого життя. Його родич вирішив піти добровольцем у середині вересня. Кредити, борги, іпотека, думав поправити своє фінансове становище. Але у військкоматі, мабуть, щось знали і попросили його прийти пізніше, мовляв, щось треба уточнити... Він прийшов пізніше, вже після 21 вересня, тут же отримав повістку і поїхав уже як мобілізований.Видали літню форму, побув у якомусь навчальному центрі кілька тижнів і опинився на фронті. Звідти зумів зв'язатися з моїм приятелем. Жерти нічого, їжу дають, скажімо так, нерегулярно. Командири бухають, техніки майже немає. Але найголовніше - жахливий холод, зимової форми теж немає, одягнені, хто на що спроможний. Навіть частково в цивільному. Виглядаємо, розповідає, як загін бомжів Зігрітися ніде, сидять у якихось занедбаних чи то корівниках, чи то свинарниках, у стінах дірки, грітися ніде, багаття не розводять, щоб не демаскувати позиції", - описує Telegram-канал ситуацію в російській армії, відзначаючи її практично нульову готовність.

Тепер найцікавіше. Очікується, що вже наприкінці наступного тижня в Україну прийдуть морози. І розпочнуться обмороження.

"У ЗСУ, де із зимовою формою, спорядженням та технікою все набагато краще, відкривається вікно можливостей", - підкреслює Telegram-канал.

Читайте також: Нова хвиля "мобілізації" на Донбасі: окупантів "зацікавили" люди, які не брали участь у "референдумі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: