12.12.2022, 16:42

Зеленський розповів, що буде з війною після смерті Путіна

Віктор Білий | Всі новини автора

Президент України Володимир Зеленський вважає, що у РФ будуть надто сильно зайняті внутрішніми питаннями після смерті Путіна. Війна в Україні має високі шанси закінчитись. РФ доведеться займатись внутрішньою, а не зовнішньою політикою.

Такою думкою поділився Зеленський у спеціальному випуску шоу "Мій наступний гість не потребує вистави" на Netflix, передає Час Пік.

"Якщо Путін помре, не буде війни. Авторитарний режим страшний, тому що є великий ризик. Але не може все залежати від однієї людини. Тому коли така людина вмирає, вся інституція зупиняється", - заявив Зеленський.

Він навів приклад Радянського Союзу. В історії колишньої тоталітарної держави були приклади, коли після смерті лідера всі замирали процеси.

"Я вважаю, якщо його не буде, то їм буде складно, вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою", - підсумував Зеленський.

Зазначимо, що секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов спрогнозував, що поточна зима буде ключовим етапом бойових дій. А вже навесні ЗСУ зайдуть до Донецька, Луганська та Севастополя.

Зеленський 17 листопада заявив: "Поки ми не звільнимо всю нашу територію, ми не принесемо миру. Тому справді деокупація Криму та Донбасу покладе край війні".

Колишній глава російського уряду, опозиціонер Михайло Касьянов вважає, що перелом на користь України відбудеться в січні-лютому. А навесні чи влітку війна завершиться повною поразкою РФ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: