28.02.2023, 22:46

Коли буде завершено опалювальний сезон: у "Нафтогазі" дали прогноз

кот на батарее

Україна забезпечена достатнім запасом газу на опалювальний сезон. Проте з метою економії завершити його хотілося б якомога раніше.

Про це заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишев в ефірі телемарафону, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

"Є сподівання, що зможемо зробити (завершення сезону, - ред) на самому початку квітня, але якщо буде холодно, то теплопостачання буде продовжуватися. Але ми маємо усвідомлювати, що потрібно економити", - сказав Чернишев.

Він наголосив на позитивному прикладі відповідального початку поточного опалювального сезону наприкінці жовтня-початку листопада 2022 року.

Відповідаючи на запитання щодо ціни природного газу для населення після 1 квітня, глава "Нафтогазу" наголосив, що ціна не змінюватиметься протягом цього опалювального сезону "незалежно від його юридичного чи фактичного завершення".

Читайте також: У Рівному, Дніпрі та Києві розпочато прийом повідомлень про пошкоджені та знищені об'єкти нерухомого майна мешканців Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк