22.03.2023, 18:32

Встигніть обміняти лампочки: заявку можна подати в застосунку "Дія"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
лампа

Українці можуть отримати ще 11 мільйонів LED-ламп. Для цього треба встигнути подати заявку в застосунку "Дія".

Про це повідомляє офіційний Telegram-канал ]]>"Дія"]]>, передає Час Пік. 

Програма Обміну лампочок підтримана Європейським Союзом у відповідь на заклик Президента Зеленського та реалізується Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації, АТ «Укрпошта» в усіх регіонах України, крім зони бойових дій та тимчасово окупованих територій. Дана програма - складник підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту.

У "Дії" українці вже замовили на обмін 5,5+ млн LED-лампочок. Якщо ви досі не обміняли старі лампи розжарювання на LED, саме час це зробити! Програма обміну невдовзі завершиться, тож подавайте заявку просто зараз. 

Щоб подати заявку на обмін в декілька "кліків" треба: зайти у "Дію", натиснути "Послуги", обрати "Обмін ламп", вказати контактний номер телефону та відділення Укрпошти, зазначити тип та кількість світлодіодних ламп.

З 28 березня обміняти лампочки можна буде лише в окремих відділеннях Укрпошти. Знайти перелік доступних відділень можна під час оформлення заявки. 

У селах обміняти лампи можна буде до кінця квітня. А з 1 травня обмін буде у 23 відділеннях міст-мільйонників та обласних центрах країни.

Встигніть скористатися послугою та обміняйте старі лампи розжарювання на більш ефективні.

Читайте також:

"Темпи паспортизації незадовільні": Путін дав команду "прискорити" видачу російських паспортів жителям окупованих територій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: