22.03.2023, 12:24

"Темпи паспортизації незадовільні": Путін дав команду "прискорити" видачу російських паспортів жителям окупованих територій

Марина Началова | Всі новини автора
Паспорт РФ

Задля закріплення своїх сумнівних досягнень на окупованих територіях, Росія намагається закріпостити жителів шляхом насильницької паспортизації. Але люди чинять опір, і це дуже не подобається окупаційній владі.

З приводу цього президент Росії Володимир Путін висловився на розширеній колегії МВС Росії, передає Час Пік.

Путін надав команду міністру внутрішніх справ Володимиру Колокольцеву привести до ладу процес видачі паспортів на окупованих територіях України.

"Треба швидко розв'язати питання з чергами та великими термінами видачі паспортів РФ, в тому числі шляхом донесення вказаних питань до рядових співробітників МВС, а у разі нездатності їх вирішення, перевести їх на інші посади", - дав наказ Путін.

Черги та терміни отримання паспортів – це вважає Путін причиною повільних темпів "русифікації". У той час, як основною причиною є небажання населення йти на поводу в окупантів.

Також, Путін додав, що питання видачі паспортів РФ громадянам України є формальним.

Виходячи з цих слів, ставлення до людей, як до тварин, що не мають ні голосу, ні прав. Хочеш, не хочеш, а тебе зроблять росіянином.

Вказаний факт вкотре підтверджує повну відсутність демократії у РФ та тиск на мешканців тимчасово окупованих територій України з метою вручення їм російських паспортів.

Читайте також:

Як з Лисичанська та інших міст окупованого Донбасу потрапити в Україну: актуальна інформація на березень 2023 року
 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк