30.05.2023, 07:42

Уночі ворог атакував столицю: є жертви та руйнування в різних районах - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
шахеди

Уночі ворог знову атакував дронами столицю України. Тривога тривала майже три години. За попередніми даними, ППО збила понад 20 БпЛА. Є пошкоджені будівлі, автівки та постраждалі.

Про це повідомляє Час Пік з ]]>посиланням]]> на Київську міську воєнну адміністрацію.

Зазначається, що це була 17-та повітряна атака за травень. Цього разу ворог використав лише БпЛА. Напад був у кільках хвиль:

"Лік не на дні, а на години. Така теперішня щільність повітряних атак Києва рашистами. За останні 24 години ворог здійснив вже 3 напади. При чому противник постійно змінює зброю для атаки, після комбінованої ракетно-дронової, а потім балістичної, агресор застосував виключно БпЛА" — йдеться в повідомленні.

У Голосіївському районі міста внаслідок падіння уламків виникла пожежа на двох останніх поверхах багатоповерхівки, було вибито вікна та вирвані двері в декількох квартирах. Понад 20 мешканців евакуювали. За попередніми даними, одна людина загинула, три травмовані. Під завалами можуть бути ще люди, тому на місці тривають пошукові роботи.

У Печерському та Дарницькому — пошкоджені автомобілі. В останньому також через уламки виникла пожежа в приватному будинку. 

У Дніпровському районі уламки впали на зелену зону, у Подільському — на нежитлову забудову, у Святошинському — на територію одного з підприємств.

"На усіх місцях працюють відповідні екстрені служби. Дані оперативного зведення щодо потерпілих та руйнувань оновлюються й уточнюються постійно", — додав начальник КМВА Сергій Попко.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: День перемоги в Україні перенесли на 8 травня: Рада схвалила законопроєкт

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: