25.10.2023, 18:26

Передбачувано та примітивно: Подоляк назвав п'ять цілей Кремля у війні

Віктор Білий | Всі новини автора

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк упевнений, що РФ хоче заморозити конфлікт, і назвав п'ять цілей, які переслідує Кремль.

Про це він написав у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Росія на цьому етапі війни істерично вкладається, по-перше, у масштабні "м'ясні" контрштурми, щоб пройти хоча б на 500 метрів. Заради пропагандистських цілей", - написав Подоляк.

По-друге, РФ намагається провокувати інші осередки нестабільності у різних регіонах. "І пролонгацію цих нестабільностей, щоб максимально відвернути увагу демократій від підтримки України".

По-третє, за словами Подоляка, РФ хоче заморожування конфлікту, зниження інтенсивності бойових дій та збереження присутності на частині окупованих територій.

"РФ шукає ракети, снаряди, дрони в третіх країнах і створює мережі виробництв у рамках умовного терористичного альянсу. По-п'яте, Кремль хоче перевести війну "у позиційну без суттєвого просування сторін, щоб частково відновити вплив на глобальні дисекції", - написав радник керівника ОП.

На його думку, "все це разом виглядає передбачувано, примітивно та легко усувається жорсткою принциповою позицією коаліції країн демократії. Потрібно довести війну до справедливого фіналу та отримати архітектуру нового глобального порядку".

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк