06.12.2023, 15:55

Зеленський привітав українських воїнів зі святом і показав, що завдяки ЗСУ він вільно гуляє Києвом - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Президент України Володимир Зеленський привітав українських воїнів із Днем Збройних Сил. Відео він записав прогулюючись вулицями Києва.

Своє привітання президент опублікував у Фейсбук, передає Час Пік.

"6 грудня. День збройних сил України. День сильних. Сміливий день. День незламний.

Усіх, хто продовжує захищати державу. І всіх, хто віддав своє життя, щоби не віддати Україну. І зараз я йду до Стіни їхньої пам'яті. Багато хто знає, де це, багато хто був там. Ну а тим, хто поки що не був, слід сходити. Побачити обличчя наших героїв. Зазирнути їм у вічі. І просто помовчати. І в цій тиші подумати. Згадати. Усвідомити. Порівняти цей ранок 651 день тому. Як було голосно. І чимало кому було страшно. Але страх програв. І тепер про нас усі почули. Як було важко тоді й хоч як соромно тепер", - говорить він на відео.

Він зазначив, що зараз йде столицею нашої прекрасної держави, а не "чиєїсь губернії у складі чиєїсь імперії".

"Від Офісу Президента України йду, а не чужого гауляйтера. Попереду у нас Європейська площа, де наші синьо-жовті прапори, а не триколори. Попереду – Володимирська гірка. На честь нашого великого князя, а не їхнього дрібного царька", - сказав на. відео Зеленський.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк