30.12.2023, 17:43

Чи можливе "заморожування" війни: Подоляк пояснив хитрий план Кремля

Віктор Білий | Всі новини автора

"Замороження" війни необхідна владі РФ для того, щоб отримати оперативну паузу та наростити власне військове виробництво. Після цього війна продовжиться.

Таку думку висловив радник Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю Наталії Мосейчук в рамках авторського проєкту "Мосейчук+", передає Час Пік.

"Переговорів не буде. У класичному сенсі цього слова. Будуть ультимативні вимоги до РФ, одразу на найвищому рівні, і Росія їх прийме", - заявив Подоляк.

Він нагадав, що цілі Путіна у цій війні не змінювалися з моменту повномасштабного вторгнення.

"Це питання того, що хоче Росія у цій війні. Вона відверто каже – ми вас знищимо", - нагадав Подоляк.

За його словами, "замороження" конфлікту потрібна Кремлю лише для оперативної паузи на три місяці, за які вона налагодить своє військове виробництво та отримає нові боєприпаси.

“На переговорах про “заморожування” вона (Росія – ред.) скаже – а у нас у конституції записані нові регіони з містом Херсон та із містом Запоріжжя. Віддайте. Ви скажете – ні. Як ні? Тоді атакуємо”, - спрогнозував розвиток ситуації Подоляк.

Читайте також: Зеленський відвідав позиції ЗСУ в Авдіївці - відео

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк