07.06.2024, 20:12

УЗ відмінить деякі приміські електропоїзди, щоб зменшити споживання електроенергії

Уз

Укрзалізниця оголосила про плани зменшення споживання електроенергії шляхом перегляду графіка руху приміських електропоїздів. Варто відзначити, що ці зміни не торкнуться критично важливих маршрутів, які забезпечують транспортування населення до роботи та назад.

Упродовж червня УЗ вживатиме тимчасові корекції у графіках руху 74 приміських електропоїздів по всій території України, передає Час Пік.

За словами представників УЗ, деякі з поїздів тимчасово припинять свою роботу, інші змінять свою регулярність або маршрут:

"Деякі поїзди тимчасово не будуть курсувати, а деякі змінять періодичність або їм буде обмежено маршрут. При покращенні ситуації рух приміських електропоїздів буде відновлено", - сказано у повідомленні.

Крім цього, Укрзалізниця планує впровадити проєкти з генерації електроенергії, що дозволить частково задовольнити потреби в живленні об'єктів критичної інфраструктури компанії та споживачів, які підключені до розподільчої мережі залізниці.

Ці кроки УЗ є частиною стратегії з енергоефективності та енергозбереження, спрямованої на зменшення витрат електроенергії та оптимізацію роботи транспортної системи країни.

Читайте також: Нові заходи з розподілу лімітів електроенергії: від 8 травня розпочнеться тестування з метою поліпшення ситуації

Чому для компанії варто обирати професійні миючі засоби?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк