17.07.2024, 17:46

Україна повернула з полону ще 95 військовослужбовців - фото

Марина Гончар | Всі новини автора
авпаа

Сьогодні, 17 липня, відбувся черговий великий обмін полоненими. 

Про це повідомив президент у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

За словами президента, ще 95 захисників звільнені з російського полону. 

"Вдячний нашій команді, яка займається обмінами, та Об’єднаним Арабським Еміратам – за посередництво в цьому звільненні. Хоч би як складно це було, шукаємо кожного, хто може бути в полоні. Маємо повернути всіх", – зазначив він.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець ]]>зазначив]]>, що на підконтрольну українській владі територію повернулися військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби.

"Повертаємо своїх додому! Невимовно радий повідомити, що сьогодні на рідну землю повернулося 95 наших людей. Загалом вдалося повернути 3405 наших людей від початку повномасштабного вторгнення додому. Дякуємо ОАЕ за допомогу в поверненні наших воїнів", – написав Лубінець.

За його словами, родичі повернених із полону українців отримають офіційне сповіщення від координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

"Україна вкотре підтверджує своє прагнення повернути всіх своїх громадян на рідну землю й працює в цьому напрямі", – заявив він.

Читайте також:

В окупованому Луганську планують будівництво нових багатоповерхівок: для кого будують

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк