24.07.2024, 22:00

В Україні покращилася ситуація з дефіцитом електроенергії: графік на 25 липня

Марина Гончар | Всі новини автора
світло

У четвер, 25 липня, графіки відключень електроенергії в Україні будуть застосовуватися лише в вечірній час — з 16:00 до 22:00.

Про це повідомила пресслужба компанії ДТЕК, зазначивши, що ситуація з дефіцитом електроенергії суттєво покращилася, передає Час Пік.

В офіційній заяві компанії підкреслено, що значне зменшення дефіциту електроенергії стало можливим завдяки напруженій праці українських енергетиків, які невтомно працюють цілодобово для відновлення енергетичної інфраструктури після численних обстрілів з боку Росії.

"Гарні новини: в нашій енергосистемі відчутно зменшився дефіцит. Дякуємо всім українськими енергетиками, які цілодобово роблять все можливе, щоб після обстрілів РФ була можливість зменшити обсяг обмежень", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з 16:00 24 липня в тринадцяти областях та місті Київ була запроваджена одна черга відключень електроенергії. В інших регіонах до 18:00 електроенергія не відключалася. Цей крок став важливим етапом на шляху до стабілізації енергетичної ситуації в країні.

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомляв, що ситуація зі світлом має покращитися приблизно в середині липня. Здається, що цей прогноз справдився, оскільки нові обмеження у графіках відключень свідчать про позитивні зміни в енергетичній сфері України.

Читайте також: До лав ЗСУ приєдналися перші засуджені жінки - Мінʼюст

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк