22.08.2024, 19:15

Українців попереджають про загрозу ракетних ударів 23-24 серпня

ракетная опасность

Російські війська можуть завдати ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності, 23-24 серпня.

Про це ]]>попереджає]]> керівник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максим Ахрамєєв, передає Час Пік з посиланням на пресслужбу НПУ.

За словами Ахрамєєва, всі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки під час Дня державного прапора та Дня Незалежності України.

У ці дні існує висока ймовірність завдання країною-агресором численних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час повітряної тривоги та ракетної небезпеки.

Як зазначив Ахрамєєв, до забезпечення посилених заходів безпеки буде залучено наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Нацполіція також звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати у укриттях під час їх сигналів, не чіпати підозрілих предметів, повідомляти поліції про порушення правопорядку.

Читайте також: Ситуація в Курській області: російські війська можуть опинитися в оточенні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк