04.09.2024, 19:44

"Вдень сильний вітер, вночі +14": прогноз відомого синоптика на 5 вересня

Марина Гончар | Всі новини автора
попопо

Завтра, 5 вересня, на території України пануватиме тепла погода, характерна для ранньої осені.

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

Протягом дня температура підніматиметься до комфортних +24...+29 градусів, а місцями вона може досягти й +30 градусів, що створює умови для приємного перебування на вулиці.

Однак варто бути готовими до того, що вночі стане відчутно прохолодніше — стовпчики термометрів опустяться до +14...+19 градусів, тож плед або тонка ковдра можуть стати у пригоді.

Опади 5 вересня будуть досить рідкісним явищем, більшість областей залишиться сухою. Виняток становитиме південна частина України, де можливі місцями короткочасні дощі, які можуть супроводжуватися грозами. Це може викликати певні незручності для мешканців цих регіонів, тож варто підготуватися до несподіваних погодних умов.

Вітер у цей день буде східного напрямку і може бути доволі рвучким, іноді навіть сильним. Це варто враховувати, особливо якщо ви плануєте активності на відкритому повітрі.

У столиці України, Києві, прогнозується тепла і суха погода. Температура повітря вдень підніметься до +28...+29 градусів, що створить комфортні умови для прогулянок та інших активностей на свіжому повітрі. Проте, варто бути готовими до вітряної погоди, яка може внести свої корективи у ваші плани.

Отже, 5 вересня обіцяє бути теплим і здебільшого сухим днем, проте з можливими сюрпризами у вигляді дощів та гроз на півдні країни.

Читайте також:

Посвідчення водія доведеться міняти всім: який "сюрприз" готують українцям

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк