09.09.2024, 16:17

Осінь настає: Як зміниться погода в Україні по регіонах

Віктор Білий | Всі новини автора

У вівторок, 10 вересня, Україна відчує перше подих осені. Синоптики прогнозують значну зміну погоди, яка розпочнеться із західних регіонів країни.

Як повідомляє синоптик Наталія Діденко, у Львівській, Івано-Франківській областях та на Закарпатті очікується помітне похолодання, передає Час Пік.

Денна температура повітря у цих регіонах знизиться до +17...21 градусів. Крім того, на заході країни спостерігатимуться дощі з грозами, що посилить відчуття осіннього настання.

У Тернопільській та Хмельницькій областях температура повітря залишиться трохи вищою і досягне +25 градусів. Центральні та північні області країни можуть розраховувати на теплу та сонячну погоду з температурою від +24 до +28 градусів. Однак на сході України, включаючи Харківську, Луганську, Донецьку, Дніпропетровську та Запорізьку області очікуються сильні дощі.

Київ, за прогнозами, залишиться під сонячним небом. Вдень у столиці температура сягне +26 градусів, а вночі стовпчики термометрів опустяться до +12 градусів.

Загалом, найближчими днями погода в Україні залишатиметься різноманітною: на заході та сході очікуються дощі та похолодання, тоді як на решті території країни продовжиться бабине літо.

Читайте також: Одруження за 30 хвилин: В Україні запустили послугу онлайн-шлюб через "Дію"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: