10.10.2024, 14:25

Погода з сюрпризами: коли дощі та холод дістануться вашого регіону?

Віра Висоцька | Всі новини автора
погода в Україні

В Україну завтра, 11 жовтня, завітає холодний атмосферний фронт, який принесе дощі та суттєве зниження температури в західні області.

Згідно з прогнозом синоптика, ]]>Наталії Діденко,]]> вже до вечора дощі накриють Житомирщину, Вінниччину, Київщину, а також західні райони Черкащини. Проте більшість території країни ще зможе насолодитися сухою погодою, передає Час Пік.

Температура по регіонах

Південна частина та центральні області збережуть літнє тепло з температурами +20...+25 градусів.
Схід України очікує трохи прохолодніше – +20...+23 градуси.
Північні області зафіксують температуру в межах +19...+21 градус.
У західних областях після приходу фронту температура впаде до +12...+16 градусів, хоча у Чернівецькій та Хмельницькій областях тепло ще затримається, до +19 градусів.

У Києві погода 11 жовтня буде сухою протягом більшої частини доби, але ввечері на столицю накотиться хвиля дощів від холодного фронту. Спочатку опади будуть незначними, але 12 жовтня дощі посиляться, а разом з ними прийде різке похолодання. Вже в суботу, 12 жовтня, температура в Києві впаде до +11...+12 градусів.

Погода на вихідні

У неділю, 13 жовтня, холодний фронт пройде всі регіони України, і холодне повітря поступово охопить усі області. Така різка зміна погоди, особливо восени, може стати випробуванням для здоров’я, особливо для тих, у кого загострюються хронічні захворювання.

Синоптики закликають не боятися дощів і прохолодної погоди, а використовувати цей час для прогулянок на свіжому повітрі, зміцнення імунітету та турботи про близьких. Це допоможе не тільки зберегти фізичне здоров’я, але й знайти внутрішній спокій.

Тримаймося разом і бережімо своє здоров’я - це також наш внесок у перемогу!

Читайте також: Найближчими місяцями ефективність російської піхоти, ймовірно, знизиться - ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк