Деякі продукти здатні знизити смертність від коронавірусу: медики зробили важливу заяву
Вчені припустили, що національні особливості харчування впливають на смертність від коронавірусної інфекції.
Спираючись на дані Університету Джона Хопкінса, дослідники з клініки Берлінського університету імені Гумбольдта з'ясували, що серед країн Європи найбільш низький рівень летальності зафіксований в Німеччині, Австрії, Чехії, Польщі, Словаччині та Фінляндії, передає Час Пік.
Там значення не перевищує 4%. При цьому в Бельгії, Франції, Італії та Великобританії найбільш високі показники смертності - від 10%.
Вчені вважають, що деякі продукти, що вживаються людьми в цих країнах, можуть впливати на рівень смертності від COVID-19.
"Продукти з сильною антиоксидантною дією або активністю проти АСЕ2, такі як сира або квашена капуста, яку переважно споживають в європейських країнах з низьким рівнем смертності, в Кореї і на Тайвані, і їх можна розглядати як групу з низьким рівнем смертності", - припустили автори дослідження.
Також експерти розповіли, що для впливу харчування на імунну систему потрібно дотримуватися певного раціону протягом декількох років.
Вітаміни і антиоксидантні сприяє формуванню імунітету, а також сприятливому перебігу коронавірусної інфекції.
Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк.