19.11.2020, 20:23

Щоб не допустити зриву "Євробачення-2021" через пандемію, організатори придумали нове правило

конкурс

Через пандемію COVID-19 "Євробачення-2021" може опинитися під загрозою зриву. Щоб цього не допустити, організатори придумали нове правило.

Організатори міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2021" заявили, що учасники повинні будуть записати виступ в живу, якщо не зможуть приїхати до Роттердаму, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Запис буде проходити в реальному часі, без будь-яких змін, монтажу віртуальної реальності, знімків з дрона. Він повинен бути унікальним, публікувати до конкурсу його не можна.

Надіслати відео учасники зможуть до кінця березня. Контролювати процес буде незалежний представник делегації "Євробачення".

"Глава делегації має бути на місці під час 60-хвилинної сесії запису трьох дозволених дублів і самостійно або разом з ким-небудь, хто має відповідні повноваження, прийняти остаточне рішення про те, який дубль буде обраний. Під час запису буде встановлено пряме з'єднання, щоб дозволити виконавчому супервайзеру ESC, представнику незалежного спостерігача за голосуванням та провідній мовній компанії спостерігати за сеансом запису, надавати допомогу і підтримку, а також забезпечувати цілісність запису", - цитують у ЗМІ повідомлення організаторів конкурсу.

Читайте також: Багатьом і не снилося: у мережі показали розкішну квартиру Вєрки Сердючки (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк