13.12.2020, 22:05

Компанія McDonald's відкрила барбершоп, де всіх стрижуть під Ді Капріо

Марина Началова | Всі новини автора
Golden M

Відома своїми ресторанами швидкого харчування компанія McDonald's відкрила в Стокгольмі перукарню, але там пропонують тільки одну стрижку в стилі 90-х.

Зачіска, яку компанія назвала "Golden M", обрисами нагадує логотип McDonald's - літеру M, передає Час Пік з посиланням на Fox News.

Популярну в 90-ті чоловічу зачіску з проділом посередині і довгим чубчиком, що обрамляє обличчя, свого часу носили Леонардо Ді Капріо, Девід Бекхем та інші знаменитості.

McDonald's Sweden відкрила першу в світі перукарню "Golden M" в Стокгольмі, яка спеціалізується на тому, що допомагає людям підрівняти їх власну зачіску під "Golden M".

Поки, через пандемію коронавіруса, барбершоп працює в онлайн-форматі і дає клієнтам відеоуроки, як самостійно зробити укладку "Golden M". У прес-релізі повідомляється, що протягом двох годин після цифрового запуску всі онлайн-зустрічі з впливовим стилістом Адамом Лукачем були повністю заброньовані.

Крім того, компанія запустила цифровий додаток "Golden M Detector", за допомогою якого власник зачіски "Golden M" може отримати безкоштовний біг мак.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: