15.12.2020, 14:26

Друг онкохворої Заворотнюк: "Можемо говорити про Настю як про живу людину"

Марина Началова | Всі новини автора
заворотнюк

Більше року зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Сім'я актриси неохоче ділиться інформацією про її стан, зате час від часу завісу таємниці відкривають друзі сім'ї.

Друг Заворотнюк, актор В'ячеслав Манучаров недавно з'явився в ефірі ток-шоу "Ти не повіриш" і прокоментував хворобу Заворотнюк, передає Час Пік.

За словами Манучарова, навіть друзям і сусідам мало що відомо про стан Анастасії. Однак актор запевнив, що прогресування хвороби вдалося зупинити.

"Для нас, для друзів сьогодні головне не як вона - а те, що вона жива. Знаю тільки одне, що її прекрасний чоловік, її прекрасна сім'я, її директор, її дочка - зробили так, що зупинили цю хворобу. Сьогодні ми можемо говорити про Настю, як про живу людину. Я вважаю, що це найголовніша перемога. По сантиметрам, потроху, по шматочках - до перемоги, до перемоги", - сказав Манучаров.

Зазначимо, що тільки в травні 2020 року став достовірно відомий діагноз Заворотнюк. Тоді директор ФГБУН "Інститут молекулярної біології ім. Енгельгардта РАН" Олександр Макаров підтвердив раніше поширену інформацію, що актриса хвора на рак мозку.

Дивіться ще: Джамала з сім'єю відпочиває в Єгипті: співачка поділилася яскравими кадрами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк