17.12.2020, 23:09

"Велика мутація" і початок нової ери: 21 грудня 2020 року астрологи називають знаковою датою

Марина Началова | Всі новини автора
астрология

21 грудня 2020 року відбудуться події, які багато хто чекає. По-перше, це день зимового сонцестояння, після якого світловий день, нарешті, почне збільшуватися. Але, мабуть, ще більш значущим буде з'єднання планет-гігантів, яке відбудеться в цей же день.

Як раніше повідомляв Час Пік, 21 грудня Юпітер і Сатурн зблизяться на мінімальну відстань вперше за 800 років.

Точний час злиття планет - 21 грудня 2020 року о 21 годині і 21 хвилині.

Для астрологів наступні кілька днів знаменують подію майже унікальної значимості й рідкості. Одразу дві величезні планети переходять зі знака Землі Козерога в знак Повітря Водолія. За словами знавців тонких матерій, в цей понеділок настане - ні багато ні мало - нова астрологічна ера. Астрологи називають цю подію "Великою мутацією" і передрікають глобальні зміни для людства.

Останнє Велике з'єднання у Водолії відбулося в 1405 році, а в останній раз Юпітер і Сатурн вишикувалися в одній і тій самій частині неба саме таким чином 800 років тому.

У міру того, як планети переходять від практичного, приземленого Козерога до повітряного, вільного Водолія, багато астрологів вважають, що люди, нарешті, відчують нову надію і оптимізм у цьому світі.

Що ще більш важливо, дві планети будуть з'єднуватися в повітряних знаках (Близнюки, Терези і Водолій) протягом наступних 200 років, сигналізуючи про нову астрологічну еру, яку деякі називають новою Ерою Водолія.

Планети мають дуже різні впливи. У той час як Юпітер - планета радості, свободи і пригод, Сатурн суворий, обмежений і в цілому менш доброзичливий. Минулого разу Сатурн перебував у Водолії в 1991-1993 роках. У цей період в світі відбулися значні зміни, зокрема розпад СРСР. Ймовірно, в 2020-2032 роках не виключені події таких же масштабів.

У той же час Юпітер у Водолії знаменує розмежування правди від брехні. У майбутній період можуть знайтися відповіді на питання, що давно мучили, можливо, будуть формуватися нові політичні рухи, колективи, спільноти.

У будь-якому випадку, наступаюча Ера Водолія подарує кожному шанс змінити життя на краще. На початку може бути нелегко, оскільки зміни будуть глобальними і торкнуться так чи інакше всього світу. Головне - поставити собі мету і не сходити з наміченого курсу.

Це цікаво: Косметика з СРСР, яку досі можна знайти в продажу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: