18.12.2020, 20:48

Ведучу Лесю Нікітюк обікрали під час зйомок: винесли техніку і сервант

Ольга Романец | Всі новини автора
Леся Никитюк

Відома українська ведуча Леся Нікітюк стала жертвою пограбування в Чернігівській області. Інцидент стався під час зйомки передачі "Le маршрутка" для "Нового каналу" .

Ведуча з водієм зупинилися відпочити в" Богдані " біля поля і залишилася без речей, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

За словами телезірки, грабіжники забрали турецькі килимки, югославський костюм, винесли холодильник, телевізор, мікрохвильовку, витяжку і навіть сервант.

"Як так можна було заснути, щоб не чути злодіїв?... Грабіжники забрали турецькі килимки, югославський костюм, винесли холодильник, телевізор, мікрохвильовку, витяжку. Не розумію, кому потрібен був сервант? Вони що, через поле його тягли? З усіх дорогих вазонів забрали рододендрон. Але насамперед витягли телефони і навігатор. Тепер буду все страхувати", - повідомила ведуча.

Нагадаємо, відома українська співачка Таїсія Повалій днями виступила на концерті в рамках російської "Пісні року". Однак, не всі шанувальники захопилися співачкою. Навіть тим, хто постійно стежить за творчістю співачки, дуже важко звикнути до її нинішнього вигляду.

Леся Никитюк

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк