18.12.2020, 23:52

"Я не боюся жити": "холостячка" Ксенія Мішина зробила свій головний вибір

Ольга Ранська | Всі новини автора
Ксения Мишина

Сьогодні, 18 грудня, відбувся фінал шоу "Холостячка". Головна героїня проєкту Ксенія Мішина нарешті зробила свій вибір, і країна дізналася, кому актриса відповіла "так".

Напередодні Ксенія поділилася в своєму Instagram переживаннями з приводу цієї події. Актриса написала, що для неї закінчення проєкту стане початком нового життя.

"Так багато суперечок про те, яким повинен бути мій вибір. Серце або розум, досвід минулого або сміливість та надії на майбутнє, страхи або довіру – вирішувати тільки мені. Як в дитинстві, коли вперше потрібно вийти на сцену дитячого садка, щоб розповісти віршик... Чи страшно мені?! Ні. Я не боюся жити, не боюся любити, не боюся довіряти. З кожним днем мені хочеться все сильніше і яскравіше відчувати смак життя, відчувати ніби під пальцями не рельєф. Мене не лякає шорсткість або невідомість, адже це і є унікальність", – написала Ксенія.

Знаменитості довелося зробити непростий вибір. За її серце у фіналі боролися шоумен Олександр Еллерт і бізнесмен Олексій Тригубенко. У підсумку Ксенія прийняла обручку від Олександра. У фіналі Ксенія також зізналася у коханні слідом за щасливим переможцем проєкту.

Александр Эллерт

"Холостячка" також зробила для себе важливий висновок на проєкті.

"Не потрібно шукати того, хто зробить тебе щасливим, того хто може компенсувати відсутню. Потрібно бути наповненою і самодостатньою, і тоді ти зможеш повною мірою насолодитися партнером, побачивши в ньому те, що не може розгледіти ніхто інший", – підсумувала Мішина.

Як склалися відносини актриси та шоумена після проєкту, глядачі дізнаються наступного тижня у пост-шоу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк