27.12.2020, 18:25

У чому зустрічати рік Білого Металевого Бика: ідеї новорічного вбрання для жінок та чоловіків

Марина Началова | Всі новини автора
наряды на новый год

Багато людей вірять, що правильний вибір одягу для новорічної ночі - запорука вдалого року. Слід приділити увагу підбору кольорів і фасонів, щоб символ 2021 року - Білий Металевий Бик - залишився задоволений.

Карантинні обмеження вносять у наші плани свої корективи, тому не всім вдасться зустріти Новий рік у великій і галасливій компанії. Але навіть якщо новорічна ніч пройде вдома з родиною - це не привід відмовлятися від святкових нарядів, повідомляє Час Пік.

Перш за все потрібно позначити «табу» Нового року-2021: це червоний колір та «хижі» принти. Бика такий одяг вже точно не потішить.

Кольори, які сподобаються символу наступаючого року - білий, сірий, металевий, сріблястий. Підійдуть і різні пастельні відтінки - бежевий, блакитний. Фахівці з фен-шуй також називають щасливими для 2021 року синій, фіолетовий, чорний, золотистий і жовтий кольори.

Світла вечірня сукня

Для зустрічі 2021 року Бика ідеально підійдуть елегантні сукні, що підкреслюють витончений силует. Актуальними будуть деталі, що імітують металевий блиск: бісер, паєтки, люрекс, металізована тканина. Якщо повністю блискуча сукня здається надто кричущою, досить буде аксесуара «під металік»: сумочки, брошки або браслета.

платья на новый год

Маленьке чорне плаття

Вічна класика буде підходящою для цієї новорічної ночі. Але є нюанс: сукня має бути з родзинкою - блискучими деталями або цікавим розрізом.

черное платье новогоднее

Пишна спідниця

Шифонові, шовкові хвилясті спідниці і подоли добре підходять для зустрічі Нового року. Тільки слід пам'ятати, що Бик не терпить зайвого пафосу, тому не потрібно уподібнюватися принцесі на балу. Також варто відмовитися від ультракоротких спідниць - віддайте перевагу довжині міді.

платья новогодние

Брючний варіант

Альтернативою сукням і спідницям можуть стати штани: кращі все ті ж спокійні світлі кольори. Брюки можна поєднувати з блузою, топом, піджаком. Більш сміливий варіант - комбінезон.

брючный костюм на новый год

Елементи епатажу: прозорість, вирізи, об'ємні рукави

Для тих, хто звик перебувати в центрі уваги, підійде екстравагантне вбрання з широкими рукавами, прозорими і напівпрозорими вставками, сміливим розрізом або глибоким вирізом на грудях або спині. Головне - дотримати баланс і не перейти межу вульгарності.

необычные наряды на новый год

Чоловікам також слід підготувати свій гардероб до зустрічі Нового року. Від джинсів краще відмовитися, зате допустимі різні поєднання з брюками - як класичними, так і в стилі кежуал.

У виборі колірної гами представникам сильної статі краще віддати перевагу спокійним, пастельним, світлим тонам, але і чорні брюки також будуть доречними. Якщо чоловік йде на свято із супутницею, краще, якщо їхні наряди будуть гармоніювати.

Костюм

Строгий діловий стиль у новорічну ніч буде недоречним, однак для корпоративу або вечірки з друзями підійде елегантний костюм, який можна поєднувати з сорочкою, водолазкою або пуловером. Освіжити образ можуть акценти у вигляді яскравої краватки або годинника.

мужской костюм на новый год

Брюки + сорочка

Низ може бути як у класичному стилі, так і повсякденним кежуалом. Сорочку краще підібрати світлого, пастельного відтінку. Образ можна доповнити краваткою або оксамитовим метеликом.

в чем встречать новый год мужчинам

Брюки + светр

Вдалим для зустрічі Нового року буде вбрання, що поєднує штани з в'язаним светром або жакетом.

Щоб задобрити господаря року, можна вибрати взуття з металевим блиском, сріблясті пряжки, запонки, затискач для краватки, аксесуари із зображенням бика.

в чем встречать новый год 2021

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк