06.01.2021, 22:42

Важливі події січня, які можуть перевернути ваше життя: прогноз астролога

Ольга Романец | Всі новини автора
астрология

Січень - сприятливий місяць для кар'єрних досягнень і бізнесу, але несприятливий для здоров'я. Марс в Тельці, Меркурій у Водолії і Венера в Козерозі будуть надавати величезний вплив на емоційний стан.

Прогноз на січень 2021 року склала відомий український астролог Аріна Артуровна, передає Час Пік з посиланням на "РБК-Україна".

Вона заявила, що Січень-сприятливий місяць для кар'єрних досягнень і бізнесу, але несприятливий для здоров'я, екстриму і людей зі слабкими нервами.

Які астрологічні події очікуються в січні

Марс у Тельці

Ця подія розпочнеться з 7 січня і триватиме місяць.

Астролог повідомляє, що Марс в Тельці спокійний і врівноважений, але так як він буде вражений Юпітером, Сатурном і Ураном, то люди в цей період будуть неймовірно вперті, при опорі або зустрічі з будь-якими перешкодами будуть моментально впадати в гнів і влаштовувати скандали.

Меркурій у Водолії і Венера в Козерозі

8 січня дві планети змінюють знак-Меркурій переходить у Водолія, а Венера в знак Козеріг.

У цей час, з 8 по 29 січня, проявляється розкутість у сфері спілкування. Навіть сором'язливі люди трохи розкріпачуються, стають більш безпосередніми, що позитивно вплине на переговори.

8 січня також відбудеться перехід Венери в знак зодіаку-Козеріг, і там планета пробуде до 1 лютого. Якщо в цей час зав'язуються романтичні відносини, то з великою часткою ймовірності можна говорити про серйозність намірів.

Молодик в Козерозі

13 січня відбудеться потужний молодик в знаку Козеріг. В цей час сонце з'єднується з Плутоном.

Буде відчуватися величезний приплив сили і енергії.

Але емоційно і фізично неготові до таких енергій люди відчують перенапруження і занепад сил, а також тривожність. У цей період необхідно уникати потенційно небезпечних місць і великих скупчень людей.

Сонце у Водолії

19 січня Сонце переходить в повітряний і легкий знак Водолій, що трохи послабить ситуацію в космічному просторі після Козерога. Це сприятливий період для пошуку спонсорів і покровителів.

"Місяць завершиться агресивним і шаленим повним місяцем у Леві 28 січня і ретроградним Меркурієм, який почне гальмувати інформацію, документацію і мислення з 30 січня", - додала Аріна Артуровна.

Читайте також: "Закінчиться темний вік": передбачення Матрони на 2021 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: