31.01.2021, 09:30

Чому не можна залишати брудний посуд на ніч: прикмети і забобони

Ольга Романец | Всі новини автора
грязная посуда

Наші предки вірили, що кухонне начиння має особливе тяжіння. Чистий посуд приваблює хороших людей, брудна - поганих.

Також забобонні люди вважають, що залишати брудний посуд не можна, щоб не стати об'єктом нападу темних сил, передає Час Пік.

Прикмети, пов'язані з брудним посудом

Згідно з прикметами, ложки і виделки, залишені немитими на ніч, можуть стати причиною візиту в будинок пліткарів. Вони можуть не тільки поширювати чутки, але і лихословити.

Залишена немитої на ніч тарілка символізує сімейні відносини, вірність і близькість між подружжям. Якщо не вимити тарілку, то можливо відбудеться сварка або навіть зрада.

Келихи і чашки відповідають за взаємини з подругами, які, швидше за все, сильно зіпсуються або виявляться в ситуації важкого випробування на міцність.

Згідно фен-шую, брудний посуд негативно впливає на взаємини подружжя, а також призводить до розладу в сім'ї. А ось чистий посуд говорить про добрі помисли жінки - відмиваючи посуд до блиску, вона звільняє своє серце від заздрості і користі.

За давньокитайським вченням, скупчення брудних чашок і тарілок рівносильно відкритої на ніч вхідних дверей. Багатство і щастя просто підуть через неї. Хороша господиня миє посуд навіть під час приготування їжі, тим самим зберігаючи теплоту домашнього вогнища.

Читайте також: Господаркам на замітку: незвичайні способи застосування оцту в побуті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: