06.02.2021, 15:46

Названо 6 слів, які не можна гуглити ні в якому разі (фото)

гугл

В Інтернеті можна знайти все, що завгодно. Від новин про корабельні аварії до уроків з танців. Однак мережа не така безпечна, як хотілося б.

Час Пік розповість про те, які слова російською мовою ні за яких умов не можна гуглити, щоб не травмувати свою нервову систему.

Очікувана інформація за пошуковими запитами користувача може відрізнятися від тої, яку Google здатний запропонувати. Ось кілька прикладів.

Молюск

Ви зараз думаєте про морського мешканця? А ось Google так не думає. Якщо "вбити" це слово в пошуковий рядок, з'явиться маса інформації не про невинну істоту, а про молюска контагіозному. Це не дуже приємне дитяче захворювання. Ось такі фото запропонує мережа за даним запитом.

моллюск

Кластерні

Ні, це не про кластерні системи, інформацію про які ви хотіли знайти. Google вважає, що мова йде про кластерні головні болі та страх перед кластерним скупченням отворів.

а

Гострі

Цілком невинне слово. Загостреною може бути зірка або шпага. Але мережа знущально видасть купу інформації про гострі кондиломи. Та ще й прямо на тілі. Фото краще не дивитися.

аа

Жерсть

Це не про листову сталь. Слово "жесть" Google сприймає в дусі сучасного молодіжного сленгу і видає те, на що краще взагалі ніколи не дивитися. Особливо на ніч.

Перламутрові

Шукайте перламутрові гудзики? Google на запит "перламутрові" підкине масу статей і фото про перламутрові патули на тілі.

в

Клапоть (лоскут)

Ще одне невинне слово, пошук якого може зіпсувати нерви і позбавити сну, якщо переключитися на картинки. Google розуміє під словом "клапоть" хірургічний термін.

Читайте також: Хлопець тиждень їв одну картоплю без солі та олії: на що перетворилося його тіло (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк