09.02.2021, 15:02

Авто з США, які користуються особливою популярністю серед українців

Ольга Романец | Всі новини автора
авто из США

Американські авто користуються особливою популярністю серед українців. І не спроста, адже ринок автомобілів в США невичерпний. Там можна знайти авто за доступною ціною, а також відмінної якості.

За рахунок митних послаблень і зростання пропозицій на ринку експорту, українським автомобілістам стало дійсно вигідно купувати машини з-за океану, передає Час Пік з посиланням на "Вголос".

Зрізи найпопулярніших авто такі марки, як Ford Fusion, Jeep, GMC Terrain і Chevrolet Aveo.

Ford Fusion

Цей автомобіль середнього розміру лідирує за кількістю замовлень. Його головні конкурентні переваги:

  • висока якість збірки;
  • комфортні умови для водія і пасажирів;
  • великий набір ефективних функцій безпеки;
  • приємний дизайн інтер'єру;
  • стильна зовнішність. 

Jeep

Джипи всіх модифікацій - це справжній символ якісного американського позашляховика, здатного долати будь-яке бездоріжжя. Вони користуються попитом в США, тому американський ринок автомобілів з пробігом буквально переповнений ними (адже американські автовласники ніколи не відмовляються від своєї звички часто оновлювати автотехніку).

GMC Terrain

Типовий американський середньорозмірний автомобіль, який користується стабільно підвищеним попитом протягом багатьох років. У нього стильний, ергономічний інтер'єр і потужний двигун. Відмінна конструкція підвіски забезпечує машині плавність ходу. Рівень шуму настільки низький, що в салон доносяться лише слабкі шарудіння.

Chevrolet Aveo

Візитна картка автомобілів Chevrolet - максимально економічні та екологічні двигуни. Це допомагає заощадити велику суму грошей за роки експлуатації. Взагалі і легкові, і вантажні моделі Chevrolet відрізняються низькими експлуатаційними витратами. У них підвищена надійність, вони вимагають мінімального технічного обслуговування.

Читайте також: Названі найгірші автомобілі, від покупки яких варто відмовитися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: