25.02.2021, 22:04

Таємничі знаки долі: як навчитися їх розгадувати

знаки

Багато людей часто відчувають розгубленість перед майбутнім і не знають, як правильно вчинити в тій чи іншій ситуації, щоб не прогадати. Однак існує маса знаків, до яких потрібно прислухатися та придивитися.

Час Пік, з посиланням на українські ЗМІ, розповість про те, як розпізнати знаки, які посилає доля.

Часто люди просто неуважні і зосереджуються тільки на собі, а це погана стратегія вирішення сумнівів. Час вийти з себе і подивитися навколо.

Простір - наш помічник

Перша категорія знаків відноситься до навколишнього простору. Наприклад, втрата якихось речей. Уявімо ситуацію, що вас чекає переїзд в інше місто, що супроводжується масою сумнівів та невпевненістю. І ось ви розумієте, що не можете знайти свій квиток. Можливо, доля натякає, що не варто нікуди їхати.

Або навпаки. Має бути термінова поїздка і в касі в останній момент дивом виявляється останній квиток. Це означає, що доля сама веде вас цим шляхом. Не варто її відштовхувати і упускати шанс.

Відповіді Всесвіту

Люди задають ніби риторичні питання, але Всесвіт все чує і може давати відповіді. Головне - бути уважним. Відповідь або несподіване рішення проблеми може прийти раптово: з якогось рекламного слогану, вивіски на вулиці, пейзажу, який викликає асоціації.

Важливо зрозуміти, що всі речі, з якими стикається людина, не випадкові - все приходить свого часу.

Спочатку перебудувати себе на цей лад складно, але через час ви зможете бачити в навколишньому світі підтримку та вказівки.

Коли потрібні швидкі поради

Якщо потрібна підказка, можна самому спробувати її "добути". Наприклад, загадати сторінку та рядок книги і відкрити її. Якщо повірити в те, що все, що відбувається навколо - не випадкове, можливо, і рядок, який ви прочитаєте, також буде не випадковим і зміцнить вашу впевненість.

Перше, що ви почуєте або побачите, завжди може бути передвісником або порадником. Не виключено, що сама доля таким чином звертає увагу на щось істотне.

Читайте також: Ось чому не можна нічого купувати в інтернет-магазинах (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк