02.03.2021, 11:43

Instagram додав нову функцію: як запустити оновлення

Ольга Романец | Всі новини автора
инстаграм

Соціальна мережа Instagram додала функцію "живих кімнат" (Live Room), де можна вести прямі трансляції відразу чотирьом людям. Раніше виходити в прямий ефір могла лише одна людина.

Як повідомила компанія в блозі, користувачам дали можливість "подвоїти" пряму трансляцію і виходити в прямий ефір відразу чотирьом людям. Нова опція буде доступна всім користувачам, передає Час Пік.

У компанії відзначають, що нова опція дозволить користувачам розширити можливості створення контенту, зокрема ввести ток-шоу, а також мати більше способів будувати власний бізнес і розширювати аудиторію.

"Ми сподіваємося, що подвоєння в прямому ефірі відкриє більше творчих можливостей - почніть ток-шоу, проведіть джем-сейшени або створіть разом з іншими артистами прямий ефір, проведіть захоплюючі уроки зі своїми користувачами або просто поспілкуйтеся з друзями", - відзначили в компанії.

Щоб запустити Live Room в додатку Instagram, потрібно свайпнуть пальцем вліво і вибрати опцію Live camera. Потім потрібно вибрати гостей, яких потрібно підключити до трансляції.

В Instagram додали, що нову функцію ввели через те, що під час пандемії COVID-19 попит на "живі" трансляції різко збільшився.

Читайте також: Як живі: нова мережа дозволяє "вдихнути життя" у старі фото, меми та пам'ятники

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: