13.03.2021, 20:30

Відомий уфолог виявив на Марсі "живу істоту" (відео)

марс

Чергове "відкриття" зробив скандально відомий тайванський уфолог Скотт Уоррінг, якого в мережі називають віртуальним "мисливцем на прибульців".

Він не зміг залишитися осторонь місії NASA Perseverance, яка не так давно почалася на Марсі, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Метод Уоррінга полягає в знаходженні на фото або відео, які він скрупульозно вивчає, нібито прибульців. Таким чином уфолог привертає до себе увагу ЗМІ.

Цього разу він вирішив "досліджувати" знімки з Марса у високій роздільній здатності. Природно, фото стали для нього справжнім Клондайком.

Так, "мисливець за НЛО" виявив на Червоній планеті "живих істот", про що і розповів на своєму каналі в Youtube.

"Хлопці, я знайшов на Марсі щось дивне. Я дивився на зроблені ровером Рerseverance знімки, коли виявив, що посеред усього цього сидить пташеня. Чому я не вважаю його дорослим птахом, так тому, що у нього немає пір'я, але є пушок. Я можу легко розрізнити дзьоб, шию, хвіст, крило і навіть дуже довгі лапи. Вони дуже довгі", - поділився Уоррінг з глядачами свого каналу.

Насправді, обриси птаха можна побачити, проте навряд чи варто вважати, що це жива істота, оскільки атмосфера Марса занадто вже сувора.

Читайте також: Жителі українського села стали свідками загадкового НЛО (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: