20.04.2021, 09:50

Астрологи розповіли, скільки років живуть різні знаки Зодіаку

Ольга Романец | Всі новини автора
исследование

Вчені з США провели ряд астрологічних досліджень і встановили чітку закономірність між датою народження людини і довгою його життя.

Про це пише cluber.com.ua, передає Час Пік.

Овен

Жінки-Овни можуть розраховувати не менше ніж на 78 років життя, а чоловіки - на 79 років. Головна умова: уникати стресів, які тягнуть за собою безсоння, мігрені і серцеві захворювання.

Телець

Зірки обіцяють довге життя людям, що народилися під цим знаком. Жінки можуть прожити не менше 80 років, а чоловіки - 82 роки. Але Тельці люблять поїсти, тому схильні до ожиріння. Також представники даного знака часто стикаються із захворюваннями сечостатевої системи і суглобів.

Близнюки

Середня тривалість життя чоловіків-Близнюків становить 78 років, жінок - 85. Ці представники зодіакального кола люблять копатися в собі і безперестанку шукати сенс життя. Їх часто мучить нудьга, яка нерідко переростає в депресію. Через це близнюки можуть зіткнутися з проблемами з дихальною системою, вагою і хворобами кінцівок.

Рак

Раки-жінки можуть прожити не менше 73 років. Чоловіки-Раки живуть не менше 68 років. Головне правило: вести здоровий спосіб життя і не нехтувати допомогою лікарів. Раки часто страждають судинними захворюваннями, короткозорістю і порушеннями роботи шлунково-кишкового тракту.

Лев

Більшості жінок і чоловіків цього знака вдається дожити до 74 років. Це можливо тільки в тому випадку, якщо Леви не приховують свої проблеми зі здоров'ям. Люди, народжені під знаком Лева, не люблять скаржитися. Тому в лікарню йдуть тільки в крайньому випадку. У їх ситуації погане самопочуття можуть спровокувати слабка серцево-судинна система, спина і очі.

Діва

Дами, що народилися під знаком Діви, можуть прожити до 81 року. Чоловіки-Діви живуть трохи менше - 77 років. Ці представники зодіакального кола мають вразливу травну систему і страждають розладами, пов'язаними з її роботою.

Терези

Жінки цього знака живуть до 77 років, чоловіки - до 73. Терезам потрібно ставитися уважно до свого імунітету. Високі захисні властивості організму допоможуть Терезам уникнути і інших потенційних ризиків - захворювання шкіри, попереку і нирок.

Скорпіон

Жінки можуть прожити до 62 років, а чоловіки всього на рік більше. На думку астрологів, така статистика пов'язана з тим, що Скорпіони важко піддаються лікуванню. Їм простіше перетерпіти біль, ніж звернутися до лікаря.

Стрілець

Слабке здоров'я Стрільців позначається і на їх тривалості життя. Найбільше їх мучать проблеми з опорно-руховою і серцево-судинною системами. Жінки-Стрільці рідко долають 73-річний поріг, а чоловіки - 69-річний.

Козеріг

Головна проблема цього знака - схильність травматизму. Постійна атака на здоров'я не дозволяє Козерогам-жінкам жити довше 80 років, а чоловікам - 77.

Водолій

В середньому всі Водолії живуть до 72 років. Їх імунітет непередбачуваний. Влітку в жарку погоду Водолії можуть підхопити важку застуду, а холодною зимою не захворіти жодного разу.

Риби

Жінки-Риби можуть дожити до 75 років, а чоловіки - до 71 року. Астрологи вважають, що риби - найболючіший знак зодіаку. Їх може мучити задишка, артроз і різні захворювання шкіри.

Читайте також: Ніяких дієт: медики розповіли, як назавжди позбутися жиру на животі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: